Zmrzlinový koláč

Potrebujeme na cesto:  2 celé vajcia  2 PL kryštálového cukru  3 PL hladkej múky  Potrebujeme na plnku: 500 ml ovocného sorbetu (napr.jahodového)  1 dcl rosé vína Vitis VEGAN  Rulandské modré rosé   Práškový cukor na posypanie   Postup: Najprv si pripravíme piškótový z...

Pokračovať v čítaní

Vegánsky polničkový šalát so zemiakmi

Moderný vegánsky trend je čoraz rozšírenejší a preto sme pre vás pripravili spolu so známou foodblogerkou Miškou Smolovou @michaelasistersbakerysk spojenie vegánskych receptov s nových vegánskym vínom Vitis Vegan. Prvý recept je jednoduchý, letný šalátový, zvládnete ho za pár minút????   Potrebuj...

Pokračovať v čítaní

Jahodový cheesecake

Na krustu potrebujeme: 200 g maslových sušienok 80 g roztopeného masla Na plnku potrebujeme: 500 g jemného krémového tvarohu 300 g čerstvého krémového syra (napr. Philadelphia) 200 kryštálového cukru 2 celé vajcia 2 žĺtky 2 ČL citrónovej šťavy 1 PL kyslej smotany ...

Pokračovať v čítaní

Jedno cesto, tri recepty a tri vína

Na cesto potrebujeme: 250 g hladkej pšeničnej múky 250 g hladkej ražnej múky 150 g trstinového cukru 150 g medu 100 g masla 2 vajcia 1 PL kakaa 1 ČL kypriaceho prášku 1 ČL sódy bikarbóny 1 ČL strúhanej citrónovej kôry 1 ČL strúhanej pomarančovej kôry 1 PL perník...

Pokračovať v čítaní

Kura na bielom víne

Potrebujeme:  10 ks horných kuracích stehien aj s kosťou a kožou  100 g prerastenej slaniny  1 väčšia cibuľa  4 strúčiky cesnaku  Trochu olivového oleja  Soľ, čerstvo mleté čierne korenie  400 ml bieleho vína Müller Thurgau  Vitis Galéria  kabinetné  250 ml smotany na varen...

Pokračovať v čítaní