Nezaradené

Francúzske bagety s kuracou paštétou

Ingrediencie na 350 g paštéty 300 g očistenej kuracej pečienky 2 PL olivového oleja 100 g masla 1 červená cibuľa 2 strúčiky cesnaku 2 PL brandy 20 ml smotany na šľahanie 1 ČL čerstvého tymiánu soľ čierne korenie Postup Kuracie pečienky očistíme (zbavíme všetkých maličkých šliach) a pok...

Pokračovať v čítaní

Zdravé uhorkové jednohubky

Potrebujeme: šalátovú uhorku ricottu (prípadne krémový syr alebo inú smotanovú nátierku) cherry paradajky čierne korenie Uhorku nakrájame na hrubšie kolieska, ktoré natrieme ricottou, ozdobíme paradajkou a nakoniec jemne posypeme čiernym korením. Recept pripravila: Rebeka

Pokračovať v čítaní