Paradajkové galettes

Ingredienciena 6 galetiek 1 balenie vyvaľkaného lístkového cesta (280 g) 125 g ricotty soľ čierne korenie 2 PL olivového oleja 1 fialová cibuľa 1 ČL trstinového cukru cherry paradajky čerstvá bazalka Postup Lístkové cesto rozložíme na jemne pomúčenú dosku a pomoc...

Pokračovať v čítaní

3 tipy na syrové bruschetty

Tekvicové s fetou a rukolou ½ menšej tekvice Hokkaido 3 vetvičky tymiánu 2 PL olivového oleja soľ hrsť rukoly hrsť syru feta alebo syr balkánskeho typu hrsť píniových orieškov tekvicový olej na dozdobenie chlieb Tekvicu Hokkaido si očistíme od šupky a nakrájame na mal...

Pokračovať v čítaní

Hrášková nátierka

Potrebujeme: 150g hrášku 50g krémového syra 1pl olivového oleja čierne korenie čerstvá bageta Hrášok s krémovým syrom a olejom rozmixujeme nie úplne do hladka. Podávame na čerstvej bagete dochutené čiernym korením. Táto svieža nátierka chutí výborne s pohárom Rizlingu vlašského. Do...

Pokračovať v čítaní