3 tipy na syrové bruschetty

Tekvicové s fetou a rukolou ½ menšej tekvice Hokkaido 3 vetvičky tymiánu 2 PL olivového oleja soľ hrsť rukoly hrsť syru feta alebo syr balkánskeho typu hrsť píniových orieškov tekvicový olej na dozdobenie chlieb Tekvicu Hokkaido si očistíme od šupky a nakrájame na mal...

Pokračovať v čítaní

Paradajkové galettes

Ingredienciena 6 galetiek 1 balenie vyvaľkaného lístkového cesta (280 g) 125 g ricotty soľ čierne korenie 2 PL olivového oleja 1 fialová cibuľa 1 ČL trstinového cukru cherry paradajky čerstvá bazalka Postup Lístkové cesto rozložíme na jemne pomúčenú dosku a pomoc...

Pokračovať v čítaní

Zdravé uhorkové jednohubky

Potrebujeme: šalátovú uhorku ricottu (prípadne krémový syr alebo inú smotanovú nátierku) cherry paradajky čierne korenie Uhorku nakrájame na hrubšie kolieska, ktoré natrieme ricottou, ozdobíme paradajkou a nakoniec jemne posypeme čiernym korením. Recept pripravila: Rebeka

Pokračovať v čítaní