Nezaradené

Zapečená bageta plnená syrom a špenátom

Potrebujeme: bagetu 2 hrste špenátu menší strúčik cesnaku 2-3 lyžice kyslej smotany soľ čierne korenie údený syr Do bagety pozdĺžne vyrežeme otvor. Medzitým na troške olivového oleja osmažíme pretlačený strúčik cesnaku, pridáme špenát, chvíľu podusíme, zmiešame to so smotanou a ochutíme. Nak...

Pokračovať v čítaní

Slané tvarohové tyčinky

Vychutnávate si radi počas teplého letného večera, či dňa dúšok vína? A chýba vám k tomu ďobnutie do niečoho malého slaného? Tak nesiahnite tentokrát po obyčajných čipsoch z obchodu, ale pripravte si vlastnú, domácu pochúťku. Recept na klasické slané tyčinky ponúkame tentokrát vylepšený pridaním tva...

Pokračovať v čítaní

Grilovaný camembert

Nikdy sa nezunuje  Patrí k najznámejším syrom na svete, konzumuje sa na mnoho spôsobov, studený aj v tepelnej úprave. Jeho ušľachtilá pleseň ho robí výnimočným. Ak ste ešte nevyskúšali,  neváhajte.  Potrebujeme: 4 ks syra typu camembert olivový olej soľ steakové korenie opečená ...

Pokračovať v čítaní