Bravčová panenka s vínom

Potrebujeme: 1 väčšia bravčová panenka (asi 500 g) 2 vetvičky rozmarínu soľ, korenie olivový olej 150-200 ml červeného vína 50 g masla Malé zemiaky v šupke uvarené Postup: V šupke uvarené malé zemiaky ošúpeme a prekrojíme pozdĺžne na polovicu. Panenku umyjeme, osušíme, n...

Pokračovať v čítaní

Pavlova torta so šľahačkou a ovocím

Potrebujeme 3 bielky 180 g kryštálového cukru 1 zarovnaná PL kukuričného škrobu 1 PL vínneho octa Čerstvé ovocie – napríklad maliny 1 šľahačka Postup Bielka a kryštálový cukor vyšľahajte na najvyšších obrátkach do tuha. Pridajte preosiaty škrob a ocot a riadne spolu vyšľaha...

Pokračovať v čítaní